Transparent
Inloggen
Sluiten

Supporters verliezen kort geding

17 april 2000 21:23 - DAS

Verslaggever: M

Supporters van Ajax, vertegenwoordigd door de Onafhankelijke Fanclub Ajax (OFA) en De Ajax Ster (DAS) zijn maandagmiddag door de president van de rechtbank in Den Bosch in het ongelijk gesteld. De fans wilden via een kort geding alsnog het verbod om te demonstreren tegen de combi-regeling, dat eerder door de Burgmeester van Den Bosch Rombouts was opgelegd, tijdens de wedstrijd Den Bosch - Ajax ongedaan maken.

De rechter besliste maandag echter anders. Mr Winfield was het eens met de stelling van de burgemeester dat de politie van Den Bosch zelfs bij een inzet van een groot aantal agenten de veiligheid in de stad niet voldoende zou kunnen waarborgen bij een grote demonstratie, waar ook andere supportersgroeperingen op af zouden komen. De OFA heeft inmiddels laten weten af te zien van verdere acties. De DAS beraadt zich nog over eventuele verdere acties.

Meer op DAS




Tags

das ofa agenten besliste burgmeester combi demonstratie demonstreren fanclub ongedaan ongelijk rechtbank regeling rombouts stelling ster supportersgroeperingen waarborgen winfield

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht