[video] Nederland - België eindigt in gelijkspel, Klaassen trefzeker vanaf penaltystip

9 november 2016 19:51

Verslaggever: -

Davy Klaassen speelde een hoofdrol in het 1-1 gelijkspel van Oranje tegen Belgie. De aanvoerder van Ajax mocht zeven minuten voor rust aanleggen voor een penalty van Oranje nadat Lens onderuit was gegaan in het strafschopgebied. Klaassen schoot feilloos binnen. In de tweede helft werd hij om tactische redenen gewisseld voor Brenet, waarna Blind 5-3-2 ging spelen. In die tweede helft werden de Belgen steeds sterker en kwamen dan ook verdiend op 1-1. Joel Veltman speelde de volledige wedstrijd, eerst als back, later in het centrum. Veltman had de pech dat een afstandschot van Carrasco via hem in het doel verdween.

Updates: volg Oranje Netwerk