Transparent
Inloggen
Sluiten

Van 't Schip: 'het zal niet makkelijk worden voor Pasquali bij Ajax'

3 november 2016 14:44 - RTL Nieuws

In de Canberra Times reageerde John van 't Schip, hoofdcoach van Melbourne City op het vertrek van de 16-jarige talent Sebastian Pasquali van concurrent Melbourne Victory naar Ajax. 'De opleiding van Ajax staat bekend als een van de beste ter wereld, maar er is in Amsterdam heel veel concurrentie. Het zal niet makkelijk voor hem worden. Het gaat niet alleen om het voetbal. Je moet ook om kunnen gaan met wonen in een ander land, met een andere taal, een andere manier van trainen en met elkaar omgaan."

"Het is zwaar, maar als je daardoorheen komt, maakt het je een completere speler. En zelfs als hij het eerste team van Ajax niet haalt, is het een uitstekende leerschool om als speler beter te worden. Dan zou hij ook naar een andere club kunnen. Maar ik hoop voor hem dat hij de stap kan maken naar het eerste van Ajax."

Meer op RTL Nieuws




Tags

pasquali melbourne canberra completere daardoorheen leerschool sebastian times victory

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos