Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax verslaat FC Twente op De Toekomst

13 maart 2003 23:21

Verslaggever: M

Jong Ajax heeft donderdagavond de competitiewedstrijd tegen FC Twente gewonnnen. Het elftal van John van 't Schip was met 3 - 1 te sterk voor de Tukkers. De Ajacieden stonden bij rust al op een 2 - 0 voorsprong door doelpunten van Van Damme ('8) en Krohn Dehli ('35). Tien minuten na rust maakten de gasten de aansluitingstreffer. Muhamadu was trefzeker voor FC Twente. FC Twente ging vervolgens op zoek naar de gelijkmaker, maar die bleef uit. 6 minuten voor tijd stelde A-junior Cameron de zege veilig voor Jong Ajax door de derde Amsterdamse treffer van de avond te noteren. Ajax staat in de competitie nu op een derde plaats, achter SC Heerenveen (riant aan kop) en RKC.

Meer op




Tags

twente jong cameron damme dehli gewonnnen heerenveen krohn muhamadu noteren riant rkc trefzeker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.232 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole bertjek boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli footystats gaal hag henderson jonk kiki mikautadze nice ogc pirlo poster psg rossi sevic shogun steijn weggaan