Transparent
Inloggen
Sluiten

Valencia kleine favoriet bij bookmakers

11 maart 2003 13:49 - Gamebookers

Verslaggever: AB

De verschillen zijn ontzettend klein, maar als ze echt iets moeten zeggen, denken de bookmakers dat Valencia net iets meer kans maakt vanavond om te winnen dan Ajax. Bij winst van de Amsterdammers krijg je 2,6 keer je geld uitbetaald; voor Valencia geldt een quote van 2,55. De verschillen zijn dus miniem. Een gelijkspel levert 3,1 maal de inleg op en is wellicht de veiligste gok. De supporters van Ajax zijn overigens zeer optimistisch. Ruim 80% van de fans verwacht dat Ajax winnend van het veld zal stappen vanavond.

Mensen die van een gokje houden kunnen leuk verdienen. Zo wordt de inleg met 28 vermenigvuldigd als je bijvoorbeeld juist voorspelt dat Ajax terug zal komen na met rust achter gestaan te hebben. En zo zijn er nog veel meer weddenschappen mogelijk; het aantal corners, het aantal kaarten, etcetera.

Meer op Gamebookers




Tags

valencia bookmakers inleg corners gokje miniem vermenigvuldigd voorspelt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer potter rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam