Transparent
Inloggen
Sluiten

Mido wacht op beslissing FIFA

10 maart 2003 20:59 - AT5

Verslaggever: M

Na een verblijf van 9 dagen in zijn geboorteland Egypte keerde Mido maandagmorgen weer terug in Amsterdam. Het leek echter maar van korte duur. Het was namelijk de bedoeling dat hij, na enkele zaken afgehandeld te hebben in de Amsterdam Arena, nog dezelfde middag met het vliegtuig zou vertrekken naar Spanje. De Egyptische international liet voor de camera's van Studio Sport weten dat hij dinsdag medisch zou worden gekeurd bij de Spaanse club Celta de Vigo. Daarna zou hij dan aan de pers worden gepresenteerd. Omdat de overstap naar Celta de Vigo nog altijd niet 100% zeker is, zegde hij de trip op het laatste moment af.

Mido hoopt dinsdag alsnog af te reizen naar Spanje. Alles hangt af van de beslissing van de FIFA. Ook de Nederlandse en Spaanse voetbalbond moeten nog het groene licht geven aan de huurconstructie. Mido zelf maakte zich hierover geen zorgen. 'Ik ben ervan overtuigd dat het rond komt'. Mocht de FIFA toch roet in het eten gooien, dan zal hij de rest van het seizoen uitkomen voor Jong Ajax. Mido wilde nog niet voruitkijken naar volgend seizoen.

Meer op AT5




Tags

mido fifa celta vigo arena egypte egyptische geboorteland huurconstructie jong roet voruitkijken zegde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht