Transparent
Inloggen
Sluiten

Rick Hoogendorp: 'Ik blijf hopen op Ajax'

9 maart 2003 20:17 - De Telegraaf

Verslaggever: M

In de zoektocht naar een vervanger van Mido, die waarschijnlijk op huurbasis vertrekt naar Celta de Vigo, klopte Ajax vorige week aan bij RKC voor Rick Hoogendorp. De Amsterdammers wilden de spits van de subtopper graag voor de rest van het seizoen huren. RKC, dat nog in de race is voor Europees voetbal, zag echter niets in die constructie waardoor een overgang afketste. Tot teleurstelling van Hoogendorp, die de hoop op een transfer nog niet heeft opgegeven.

'Ik zit hier goed, maar ik blijf hopen op Ajax', aldus de aanvaller na afloop van de competitiewedstrijd RKC - SC Heerenveen (3 - 0), waarin hij de score voor de thuisploeg opende. Ajax heeft nog tot vrijdag de tijd om hem aan te trekken, voordat de nationale transfermarkt sluit. Gezien de financien is een vertrek van Mido naar Celta daarvoor
wel noodzakelijk. 'Een mooie club, moet hij zeker doen', aldus de reactie van Hoogendorp, die zelf al eens op huurbasis uitkwam voor de Spaanse club.

Hoogendorp wil dolgraag naar Ajax. 'Een half jaar Ajax zou voor mij fantastisch zijn. Wat ik daar leer,
alleen al op de training. Ik ga er bovendien niet
vanuit dat ze me alleen maar op de bank zouden laten zitten', aldus de aanvaller die dit seizoen al 9 keer raak schoot voor de club uit Waalwijk. Hij staat daarmee op gelijke hoogte met Ajacied Rafael van der Vaart.

Meer op De Telegraaf




Tags

hoogendorp rkc celta mido constructie heerenveen opgegeven rafael subtopper uitkwam vaart vigo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag hato heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos