Transparent
Inloggen
Sluiten

Tevredenheid over tandem Van der Vaart / Ibrahimovic

9 maart 2003 00:30

Verslaggever: M

Ronald Koeman toonde zich op de persconferentie na afloop van de gewonnen competitiewedstrijd tegen FC Zwolle (0 - 5) een tevreden man. Ajax liep in Zwolle immers geen kleerscheuren op. Er raakten geen spelers geblesseerd en er werden geen punten gemorst. Met het oog op het Champions League duel tegen Valencia dinsdag een prettige constatering. Dat was ook de goede samenwerking tussen de in de basis teruggekeerde Van der Vaart en Ibrahimovic.

'Er zat vanavond veel voetbal in de tandem Van der Vaart/Ibrahimovic. Rafael heeft een grote stap gezet naar absolute wedstrijdfitheid en Zlatan liet net als afgelopen woensdag zien dat hij de gang naar het net weer gevonden heeft. Dat biedt vertrouwen voor aanstaande dinsdag', aldus de Zaandammer. Het is nog niet duidelijk of Rafael dan ook in de basis start of dat hij als invaller zal fungeren. Koeman: 'We hebben nog twee dagen om daarover na te denken'.

Meer op




Tags

ibrahimovic vaart tandem koeman rafael constatering gemorst kleerscheuren valencia wedstrijdfitheid zaandammer zlatan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos