Transparent
Inloggen
Sluiten

Mido bijna verhuurd aan Celta de Vigo

8 maart 2003 14:08 - Teletekst

Verslaggever: P.

Ahmed 'Mido' Hossam zal de rest van het seizoen uitkomen voor het Spaanse Celta de Vigo, aldus Teletekst in navolging van deze site en Celtavigo.net. De voorzitter van de Spaanse club verwacht dit weekend de transfer af te ronden. De basis van de overeenkomst lijkt te liggen in de calamiteitenregeling die het Spaanse voetbal kent: als een club een speler heeft die langer dan vijf maanden geblesseerd is, mag die club ook n? het verstrijken van de offici?le transferperiode een transfer doen.

Er zijn echter twee obstakels die het verhuren van Mido in de weg staan. In de eerste plaats dienen de nationale bonden van Nederland en Spanje hun goedkeuring te verbinden aan de transfer van de markante Egyptische spits die het zichzelf de afgelopen maanden bij Ajax onmogelijk heeft gemaakt. Het tweede obstakel is de goedkeuring van de Fifa. Technisch directeur Leo Beenhakker is echter niet onverdeeld positief over de uitkomst. In Het Parool noemt hij de regeling een 'mistig gebied'.

Er is wel enige haast in het spel: volgende week vrijdag sluit de periode waarin de Spaanse calamiteitenregeling geldt.

Meer op Teletekst




Tags

mido celta vigo calamiteitenregeling goedkeuring ahmed beenhakker celtavigo egyptische fifa haast hossam leo markante mistig nederland obstakel obstakels onverdeeld regeling teletekst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs gecontracteerd henderson hlynsson jong kiki klaiber krimpen metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid