Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax drinkt opnieuw van het medicijn dat winnen heet: 0-2

18 september 2016 18:37

Winnen is volgens Peter Bosz het medicijn richting beter voetbal. Opnieuw wist Ajax in ieder geval te winnen. In een matige wedstrijd bleef Ajax Heracles op het kunstgras van Almelo de baas via doelpunten van Klaassen en Gudelj.

De thuisploeg had in het eerste deel de gevaarlijkste momenten. Voormalig Ajacied Duarte zorgde voor dreiging met een schot en Heracles claimde een penalty nadat een voorzet op de arm van Mitchell Dijks was geschoten. Halverwege de tweede helft kreeg Ajax meer controle. Tot veel uitgespeelde mogelijkheden leidde dat niet op het kunstgras van Almelo.

Halverwege de tweede helft kwam Ajax met wat hulp van Heracles op voorsprong. Beukers ging bij een voorzet volledig in de fout. Via zijn voet belandde de bal bij Davy Klaassen die dankbaar gebruik maakte van het buitenkansje en de 0-1 binnenschoot. In het vervolg van de wedstrijd kon Ajax het uitspelen. Het was uiteindelijk Nemanja Gudelj die bij een counter succesvol afrondde en de 0-2 binnenschoot.




Tags

heracles medicijn almelo drinkt gudelj afrondde beukers bosz claimde counter dijks dreiging duarte nemanja

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton verrips wereldtopper