Transparent
Inloggen
Sluiten

Wooter nieuwe trainer Ajax O15

10 september 2016 18:25 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Nordin Wooter (40) is de nieuwe trainer van Ajax O15. De oud-speler van onder andere Ajax, Real Zaragoza en Watford was als techniektrainer reeds eerder actief binnen de jeugdopleiding van Ajax. Momenteel volgt hij de trainerscursus TC1. Wooter neemt bij Ajax O15 de plaats in van Peter van der Veen. De 44-jarige Van der Veen vertrekt na 4,5 jaar naar de KNVB, waar hij Oranje O16 onder zijn hoede krijgt.

Hoofd jeugdopleiding Saïd Ouaali: ,,Peter wilde deze kans bij de KNVB aangrijpen en wij wilden hem niet tegenhouden. Wij bedanken hem voor de jaren bij Ajax en wensen hem natuurlijk veel succes in Zeist. Met Nordin halen we een oud-speler in huis die bekend is met onze manier van werken. Het is aan hem om de komende periode te laten zien dat wij de juiste beslissing hebben genomen door hem aan te stellen als trainer/coach van onze Onder 15.”

Meer op Ajax.nl




Tags

wooter knvb nordin veen hoede oranje ouaali techniektrainer tegenhouden trainerscursus watford zaragoza zeist

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos