Transparent
Inloggen
Sluiten

Hugo Borst: 'Mido gooide schaar naar Zlatan'

2 maart 2003 23:17

Verslaggever: P.

In zijn televisiecolumn tijden het zondagavondprogramma Studio Voetbal heeft journalist Hugo Borst een kleedkamerincident van Ajax in de openbaarheid gebracht. Het betrof een van de incidenten met Mido waarmee Ajax te maken zou hebben gehad en zou in december plaats hebben gevonden. Mido zou in de kleedkamer een schaar naar Zlatan Ibrahimovic hebben gegooid, de schaar zou de Zweed ternauwernood gemist hebben.

De bij Studio Voetbal aanwezige Jan van Halst vertelde dat hij de consternatie wel had meegemaakt, maar dat hij er niets van had gezien en dat Zlatan en Mido het incident onderling hebben uitgepraat. Toen Koeman voor de camera?s van de NOS naar het schaarincident gevraagd werd, antwoordde Koeman dat de verslaggeefster goed ingelicht was. Meer wilde hij er niet over zeggen.

Het is de tweede keer dat er een kleedkamerincident in de openbaarheid komt. Eerder werd het meningsverschil in het Nederlands elftal tussen Edgar Davids en Mark van Bommel geopenbaard.

Meer op
Tags

mido schaar zlatan borst gooide kleedkamerincident koeman openbaarheid bommel consternatie davids geopenbaard halst ibrahimovic nos schaarincident televisiecolumn ternauwernood uitgepraat verslaggeefster zondagavondprogramma zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.211 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex avila berghuis bergwijn bertjek boomen elsimao etv farioli hato henderson inverted janse kaplan kiki kroes linkspoot pasveer quido ramaj rechterpoot rechtspoten rulli sevic sosa sutalo traore tweebenig vojvodina wijndal