Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing Ajax - Vitesse

1 maart 2003 10:52

Verslaggever: RvN

Zondagmiddag staat in de Arena vanaf 14.30 uur de competitiewedstrijd tussen Ajax en Vitesse op het programma. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Van Hulten en wordt live uitgezonden door Canal+. Het zieltogende Vitesse staat slechts op de veertiende plaats. In de strijd om de landstitel kan Ajax zich geen puntverlies veroorloven al mag het hopen op een misstap van PSV zaterdagavond uit in Heerenveen.

Aan de kant van Ajax ontbreekt Van der Meyde wegens een schorsing. Ronald Koeman had Mido verteld hem de komende wedstrijden de kans te geven samen met Zlatan in de basis te staan. De Egyptische spits is vrijdag echter uit de basis gezet waardoor Koeman zijn plannen zal moeten wijzigen. Daarnaast zijn Litmanen, Sikora, Wamberto, Heitinga, Timmer en Stekelenburg nog niet van de partij wegens blessures. De kans is groot dat Boukhari daarom voorin zal spelen.

John O'Brien is fit en zou kunnen spelen. Het is de vraag of Koeman hem direct al in de basis wil opstellen. Ajax traint zaterdagmorgen om 10.30 uur voor het laatst en daarna zal Ronald Koeman zijn beslissing nemen over het elftal.

Aan de kant van Vitesse zijn Claessens en Stefanovic geschorst. Zeman is geblesseerd. Het meespelen van voormalig Ajacied Van Halst is twijfelachtig.

Meer op




Tags

vitesse koeman voorbeschouwing arena boukhari brien canal claessens egyptische halst heerenveen heitinga hulten landstitel litmanen meyde mido misstap sikora stefanovic stekelenburg timmer twijfelachtig veroorloven wamberto zeman zieltogende zlatan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos