Transparent
Inloggen
Sluiten

Boek 'Mido' voor de rest van het seizoen dichtgeslagen

28 februari 2003 16:45 - WWW.AJAX.NL

Verslaggever: P.

Ahmed Hossam (Mido) is voor de tweede keer in korte tijd uit de selectie verwijderd en teruggezet naar Jong Ajax, deze keer lijkt het voor de rest van het seizoen te zijn. De beslissing is genomen na de uitlatingen die de Egyptenaar in diverse media heeft gedaan na afloop van wedstrijd van afgelopen woensdag tegen Arsenal. In de gewraakte uitlatingen zegt hij niet te begrijpen waarom hij toen uit de selectie is gezet, stelt hij geen excuses aan zijn medespelers te hebben aangeboden en hekelde hij het beleid van de trainer.

Mido was eerder teruggezet op basis van disciplinaire gronden vanwege het niet nakomen van verplichtingen. Na bemiddeling van de spelers nam Ronald Koeman de beslissing hem weer in de selectie op te nemen. Technisch directeur Leo Beenhakker heeft Mido voorlopig op non-actief gezet. Mido keert, met toestemming, een week terug naar Egypte.

Ronald Koeman en/of Leo Beenhakker zullen pas na de wedstrijd tegen Vitesse (aankomende zondag, 14.30) uitleg geven over de gang van zaken.

Meer op WWW.AJAX.NL




Tags

mido beenhakker boek dichtgeslagen koeman leo teruggezet ahmed arsenal bemiddeling disciplinaire egypte egyptenaar gewraakte gronden hekelde hossam jong nakomen vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper