Transparent
Inloggen
Sluiten

O'Brien vlak voor rentree; Van der Vaart nog niet

26 februari 2003 23:13

Verslaggever: RvN

Tegen Arsenal kwam John O'Brien nog niet aan spelen toe in het eerste maar dat moment zal niet lang meer op zich laten duren. Na de wedstrijd liet Ronald Koeman bij de NOS weten dat de Amerikaanse linksback donderdagavond opnieuw voor het tweede elftal uit zal komen om wedstrijdritme op te doen. Komende zondag of in ieder geval woensdag tegen FC Groningen voor de beker zal hij dan in het eerste gebracht worden.

Zo snel zal het met Van der Vaart nog niet gaan. Ajax wil geen enkel risico meer lopen dat de middenvelder te vroeg weer in actie komt. Het is nog onduidelijk hoe ver dat moment nog weg is.

Meer op




Tags

brien vaart arsenal groningen koeman nos wedstrijdritme

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper