Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: "Bergkamp moet zich gedragen"

26 februari 2003 14:20 - Voetbal Online

Verslaggever: JK

Ronald Koeman doet vrolijk mee in de koude oorlog die er heerst voorafgaand aan de wedstrijd met Arsenal. De trainer van Ajax herhaalde nog maar eens dat Arsenal-speler Dennis Bergkamp zich vorige week in Londen misdroeg en riep hem op zich beter te gedragen.

"Dennis was ge?rriteerd door het slechte spel van zichzelf en Arsenal, en die frustratie uitte zich in twee gemene tackles. Ik kan me daar best iets bij voorstellen, maar Bergkamp is een geroutineerde speler die zichzelf in bedwang moet kunnen houden",aldus Koeman.

Bergkamp liet zich vorige week eerst van zijn duistere kant zien met een gemene tackle op Galasek en was later ook betrokken bij een opstootje met Andy van der Meyde.

Meer op Voetbal Online




Tags

bergkamp koeman arsenal gemene andy bedwang duistere galasek geroutineerde koude londen meyde misdroeg oorlog opstootje rriteerd tackles vrolijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos