Transparent
Inloggen
Sluiten

Mario Gómez gespot in Amsterdam, spits direct overal aan Ajax gelinkt

30 juli 2016 07:03 - Sportnieuws.nl

Verslaggever: -

Naast het onwerkelijke gerucht over de interesse van Ajax voor Mario Balotelli, hetgeen volgens De Telegraaf dus een kern van waarheid heeft, ging er vrijdag nog een opmerkelijk bericht de wereld rond. Ajax zou belangstelling hebben voor de Duitse topspits Mario Gómez.

Oorsprong van het gerucht was de Nederlandse hockeyer Quirijn Caspers. Hij plaatste een tweet dat hij de Duitse aanvaller in Amsterdam had gespot. Tegenover Sportnieuws.nl doet hij zijn verhaal. "Ik zag een kerel met een hoed. Dat valt sowieso al op. Ik dacht hé, interessant. Ik keek nog een keer en zag zeker Mario Gomez met een (of zijn) vrouw lopen. Maar wat doet hij op dit tijdstip in Amsterdam, vroeg ik me nog af? Hij had dus een hoed op en liep met een tas van een winkel in zijn handen. Ze waren denk ik aan het winkelen. Ik wist zeker dat het Gomez was toen ik hem Duits hoorde praten. Ik twijfelde niet. Ik weet heus wel wanneer ik iemand herken of niet. Zeker zo'n celebrity."

Quirijn doet zijn volledige verhaal over het ontdekken van de aanvaller op Sportnieuws.nl

Het bericht ging als een lopend vuurtje over internet. Op websites in tal van landen wereldwijd dook het bericht op.

Gómez liet onlangs weten niet terug te keren bij Besiktas. Hij was het laatste jaar door Fiorentina uitgeleend aan de Turkse club. Vanwege de politieke situatie in Turkije denkt hij er niet over om terug te keren naar het land en moet hij op zoek naar een andere club.

Meer op Sportnieuws.nl




Tags

gomez gespot hoed quirijn sportnieuws balotelli besiktas caspers celebrity dook fiorentina herken hockeyer kern ontdekken onwerkelijke oorsprong opmerkelijk tal tas telegraaf topspits turkije uitgeleend waarheid websites winkel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes leiderschapskwaliteiten lucht mannsverk mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic taylor tsjah zucht