Transparent
Inloggen
Sluiten

Bosz: 'we houden vast aan andere koers'

25 juli 2016 22:12 - NOS.nl

Verslaggever: -

Peter Bosz laat in gesprek met de NOS weten geen moment gedacht te hebben aan het terugvallen op oude mechanismes bij Ajax met het oog op plaatsing voor de Champions League. "Totaal niet. We gaan een andere koers varen en daar houden we aan vast. We gaan het op onze manier doen." En als het misgaat en de kritiek losbarst? "Dat is de voetballerij", stelt Bosz vast.

Tijdens het afgelopen EK lieten landen als Portugal en IJsland zien dat een defensieve spelstijl vaak succesvoller is dan een offensieve. Maar daar wil Bosz niets van weten. "Je moet dicht bij jezelf blijven. Wij zijn Nederland en we hebben onze Nederlandse voetbalcultuur. Ga je dingen anders doen, dan sla je de plank mis. Bayern München en Barcelona laten zien dat je met aanvallend voetbal ook succes kan hebben."


Bookmaker: Ajax de grote favoriet. Winst Ajax: 1,59 Winst PAOK 5.70

Meer op NOS.nl




Tags

bosz koers barcelona bayern bookmaker ijsland losbarst mechanismes nederland nos offensieve paok plank portugal sla spelstijl voetbalcultuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos