Transparent
Inloggen
Sluiten

Programma Ajax Open Dag op vrijdag 29 juli

16 juli 2016 14:05 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Het programma van de Ajax Open Dag 2016 is bekend. De feestelijke opening van het seizoen wordt gehouden op vrijdag 29 juli op het ArenAPark. Hoogtepunten worden ongetwijfeld de spelerspresentatie en de handtekeningensessie.

Programma
12:00 uur ArenAPark en Amsterdam ArenA open
12:00 uur - 15:00 uur Kijkje langs veld ArenA
15:15 uur Presentatie Ajax Vrouwen
15:30 uur Presentatie Ajax 1
16:00 uur - 17:00 uur Handtekeningensessie
16:30 uur Wedstrijd Lucky Ajax
18:00 uur Einde programma

Podium
Naast de presentatie van de selecties is van Ajax 1 en de Ajax Vrouwen is er op het podium in het ArenAPark meer te beleven. Er zijn diverse artiesten en komt ook een freestyle voetballer optreden.

Extra informatie mindervaliden
Ajax wil ook rolstoelgebonden supporters de mogelijkheid bieden de spelerspresentatie op de Ajax Open Dag 2016 bij te wonen. Er wordt een speciale tribune gebouwd waar de rolstoelgebonden supporters plaats kunnen nemen samen met maximaal één begeleider (ouder dan 16 jaar). Supporters kunnen zich daarvoor op de dag zelf aanmelden bij de Ajax Foundation-stand op het ArenAPark. Afhankelijk van het aantal rolstoelgebonden supporters dat zich aanmeldt, zijn wij misschien genoodzaakt een aantal fans teleur te stellen.

Meer op Ajax.nl




Tags

arenapark rolstoelgebonden arena handtekeningensessie spelerspresentatie aanmelden artiesten begeleider feestelijke freestyle genoodzaakt hoogtepunten kijkje lucky mindervaliden opening

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht