Nouri en Dekker met Oranje onder 19 onderuit tegen Engeland

15 juli 2016 10:56

Verslaggever: -

Oranje onder 19 is in de tweede poulewedstrijd op het EK in Duitsland met 1-2 onderuit gegaan tegen Engeland. In de 92ste minuut velde Brown het lot over Oranje.

In een open eerste helft kwam Oranje op voorsprong via Lammers. Solanke bracht de Engelsen weer op gelijke hoogte. Het duel kwam in de tweede helft op slot te zitten. Beide ploegen leken genoegen te nemen met een gelijkspel. Nouri had dit keer moeite om de ruimte te vinden in de verdediging van de Engelsen. Dekker mocht in de 90ste minuut nog invallen en zijn eerste minuten maken. Ver in blessuretijd ging het alsnog mis voor Oranje en scoorde Brown.

Maandag volgt het derde en laatste groepsduel tegen Frankrijk. Indien Oranje zich als eerste of tweede voor de halve finale plaatst, is het daarmee ook gekwalificeerd voor het WK onder 19.

Aanvoerder Abdelhak Nouri speelt vanaf 12 uur de tweede poulewedstrijd op het Europees Kampioenschap in Duitsland tegen Engeland. Dekker en Eiting moeten opnieuw genoegen nemen met een plaats op de bank. Zeefuik is na zijn rode kaart in het eerste duel geschorst.

Oranje onder 19: Van Osch, Rosario, Ter Avest, Verdonk, Duarte, Bergwijn, Nouri (c), Lammers, Schuurman, Paal, Lelieveld

Meer: Oranje Netwerk