Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Patrick Kluivert verlaat Ajax voor rol als directeur voetbalzaken bij PSG

14 juli 2016 19:22 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Ajax en Patrick Kluivert hebben een akkoord bereikt over de directe ontbinding van de arbeidsovereenkomst. De voormalige topspits tekende kortgeleden een tweejarig contract als jeugdtrainer bij Ajax. Kluivert (Amsterdam, 1 juli 1976) gaat per direct aan de slag als directeur voetbalzaken bij het Franse Paris Saint-Germain.

Marc Overmars: ,,Aan de ene kant is het een aderlating en het verraste ons enorm toen hij hiermee kwam. Maar zowel binnen de directie als het technisch hart zagen wij ook wel in dat we hem deze kans niet konden ontnemen. Wij vinden het mooi voor hem dat dit op zijn pad komt. Het is onderling netjes afgehandeld, onze relatie met Patrick is goed en zal ook goed blijven. Wij denken zelfs dat het goed kan zijn voor Ajax dat Patrick bij een topclub als PSG zo’n functie kan gaan uitoefenen. Over zijn opvolging kunnen we nu nog niks zeggen, maar wij verwachten dat op korte termijn wel te kunnen doen.”

Meer op Ajax.nl




Tags

kluivert psg aderlating arbeidsovereenkomst ontbinding ontnemen opvolging overmars topspits tweejarig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos