Transparent
Inloggen
Sluiten

Milik gespot in Napels [update 2]

4 juli 2016 16:36

Verslaggever: -

Arek Milik werd de afgelopen dagen in het geruchtencircuit met tal van clubs in verband gebracht. Het lijkt Napoli dat het meest concreet is. Vanmorgen meldde de Italiaanse journalist Gianlucai di Marzio dat Napoli een snel akkoord verwacht met de speler en dan door wil schakelen naar de club. Volgens de journalist zou Ajax een bedrag van ongeveer 20 miljoen verlangen voor de Pool.

Gazzetta dello Sport weet vanmiddag inmiddels te melden dat de aanvaller van Ajax vandaag gespot is op het Capodichino, het vliegveld van Napels. Napoli is sowieso erg actief. Het legt vandaag ook de laatste hand aan de transfers van Pjaca en Rog van Dinamo Zagreb voor een totaalbedrag van maar liefst 35 miljoen euro.

[Update] Volgens Ajax watcher Mike Verweij heeft Napoli inmiddels meerdere malen met Ajax gesproken over de mogelijke transfer van Milik.

[Update 2] Inmiddels meldt Gianluci di Marzio ook over de aanwezigheid van Milik in Napels. De spits is met vrouw en zaakwaarnemer in Napels gearriveerd. Naast een bezoek aan de stad staat er vanmiddag nog een gesprek met de technsiche leiding van Napoli op het programma over de plannen die de Italianen hebben voor Milik.








Tags

milik napoli gespot marzio aanwezigheid arek capodichino dello dinamo gazzetta gearriveerd geruchtencircuit gianlucai gianluci italianen malen pjaca pool rog tal technsiche totaalbedrag verweij vliegveld zagreb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht