Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing FC Utrecht-Ajax

22 februari 2003 10:48

Verslaggever: M

Zondagmiddag om 13.00 uur (!) staat de competitiewedstrijd in de Galgenwaard tussen FC Utrecht en Ajax op het programma. Traditioneel belooft dat een spectaculaire wedstrijd te worden. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Luinge en wordt live uitgezonden via Canal+. Uiteraard kun je zondagmiddag ook weer in onze chatbox terecht om de wedstrijd samen met de andere fans te volgen.

Aan de kant van FC Utrecht is het meespelen van keeper Wapenaar een twijfelgeval, hij kampt met griep. Gluscevic en Touzani ontbreken in ieder geval wegens blessures.

In de selectie van Ronald Koeman ontbreken Van der Vaart, Wamberto, Stekelenburg, Timmer, Litmanen, Mendes da Silva, Sikora en Heitinga. Over het meespelen van Galasek en O'Brien wordt pas op de training van ztaerdag een beslissing genomen. Mido is disciplinair geschorst.

Ajax zal tussen de twee wedstrijden tegen Arsenal door er alle energie en aandacht bij moeten hebben om FC Utrecht in de Galgenwaard van zich af te houden. En dat is nodig om de achterstand op PSV niet verder op te laten lopen.

Meer op




Tags

utrecht galgenwaard voorbeschouwing arsenal belooft brien canal chatbox disciplinair galasek gluscevic griep heitinga koeman litmanen luinge mendes mido sikora silva spectaculaire stekelenburg timmer touzani vaart wamberto wapenaar ztaerdag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos