Transparent
Inloggen
Sluiten

Open Dag op ArenaPark

30 juni 2016 19:06 - Ajax.nl

Verslaggever: -

De Ajax Open Dag van vrijdag 29 juli wordt deze zomer gehouden op het ArenaPark. Uiteraard zijn de vaste elementen als de spelerspresentatie en de handtekeningensessie ook dit jaar weer de grote publiekstrekkers. De activiteiten starten om 12 uur.

Waar voorheen P2 de locatie was voor de jaarlijkse Open Dag is nu gekozen voor het ArenA Park. Naast het vertrouwde programma zal Lucky Ajax ook een wedstrijd spelen in de Amsterdam ArenA. Ook kunnen de fans een kijkje langs het veld nemen.

Extra informatie mindervaliden:
Ajax wil ook rolstoelgebonden supporters de mogelijkheid bieden de spelerspresentatie op de Ajax Open Dag 2016 bij te wonen. Er wordt een speciale tribune gebouwd waar de rolstoelgebonden supporters plaats kunnen nemen samen met maximaal één begeleider (ouder dan 16 jaar). U kunt zich op de dag zelf aanmelden bij de Ajax Foundation stand op het ArenA Park voor een polsbandje waarmee toegang wordt verleend tot de rolstoeltribune. Afhankelijk van het aantal rolstoelgebonden supporters dat zich aanmeldt, zijn wij misschien genoodzaakt een aantal fans teleur te stellen.

Meer op Ajax.nl




Tags

arena arenapark rolstoelgebonden park spelerspresentatie aanmelden begeleider genoodzaakt handtekeningensessie kijkje locatie lucky mindervaliden polsbandje publiekstrekkers rolstoeltribune toegang

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord frankrijk gaaei godts hato henderson hijbij hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa zucht