Transparent
Inloggen
Sluiten

Mido buiten de selectie gezet

20 februari 2003 17:03 - At5

Verslaggever: P.

Het lijkt erop dat de voorbereidingen voor het competitieduel tegen FC Utrecht en de thuiswedstrijd tegen Arsenal voor de Champions League verstoord zijn. Wederom kunnen er problemen zijn gerezen tussen Ahmed 'Mido' Hossam en de technische staf van Ajax. Mido is buiten de selectie gezet, zo meldt de Amsterdamse zender At5. Het is niet voor het eerst dat het tot een botsing komt tussen de technische staf en de Egyptische spits. Eerdere problemen betroffen onder meer de positie van de speler in het veld.

Het is ook niet de eerste keer dat Mido uit de selectie is gezet. In september 2002 is dat ook al eens gebeurd om de voorbereidingen op het duel tegen FC Zwolle niet in de war te brengen.

Het incident dat toen ten grondslag lag aan deze beslissing betroffen de uitspraken van de Egyptenaar om Ajax in de winsterstop te willen verruilen voor een andere club omdat hij niet in aanmerking kwam voor een plaats in de basis. Over de beweegredenen om hem deze keer buiten de selectie te zetten zijn tot op heden geen mededelingen gedaan. Mido zal, zo zegt At5, om disciplinaire redenen vanaf nu deel gaan uitmaken van Jong Ajax.

Meer op At5




Tags

mido betroffen ahmed arsenal botsing disciplinaire egyptenaar egyptische gerezen hossam jong mededelingen utrecht verruilen winsterstop zender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton tsja verrips wereldtopper