Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax moet vanwege speelprogramma afzien van oefenduel tegen Barcelona'

9 juni 2016 11:52

Verslaggever: -

Het zal deze zomer niet tot een vriendschappelijke wedstrijd tussen Ajax en Barcelona komen. De Catalanen hadden Ajax volgens mediaberichten uitgenodigd voor het jaarlijkse duel om de Trofeu Joan Gamper in Barcelona. Dat duel zou echter op 10 augustus plaats moeten vinden.

Eerder gaven we al aan dat die datum problematisch zou zijn voor Ajax. Het Catalaanse radiostation RAC1 meldt nu ook dat dat de reden is dat Ajax afziet van de uitnodiging. Op 26/27 juli en 2/3 augustus staat de derde voorrondeduels in de Champions League op het programma staan en op 16/17 augustus en 23/24 augustus de play-offs (vierde en laatste voorronde). Tussendoor staan op 6/7 augustus en 13/14 augustus de eerste twee competitierondes in Nederland op het programma.




Tags

barcelona afzien speelprogramma afziet catalaanse catalanen competitierondes gamper joan mediaberichten nederland problematisch rac radiostation trofeu voorronde voorrondeduels

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal