Transparent
Inloggen
Sluiten

VAK410 stopt

2 juni 2016 20:58 - VAK410.nl

Verslaggever: -

VAK410 meldt zojuist in een verklaring dat het na vijftien jaar zal stoppen. De supportersgroep is als gevolg van de gedwongen verplaatsing naar Zuid 1 tot de conclusie gekomen dat ze haar unieke karakter niet meer kan handhaven op een tribune van 4500 man, waardoor het besloten heeft te stoppen als supportersgroep.

'Met het verdwijnen van VAK410 zal er ruimte komen op Zuid 1 om initiatieven op te starten. Wij zijn ervan overtuigd dat de sfeer, zoals wij die jaren gecreëerd hebben, zal blijven voortbestaan op Zuid 1. Samen met de F-Side zullen er acties komen en ook het podium en geluidsinstallatie zullen naar beneden gaan komend seizoen. Een club als Ajax hoort gewoon een fanatieke tribune te hebben en daar gaan we samen voor zorgen,' zo stelt de supportersgroep in een verklaring.

Meer: VAK410.nl

Meer op VAK410.nl




Tags

supportersgroep fanatieke geluidsinstallatie side voortbestaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen branco brobbey calavaro diepgang elsimao farioli forbs hag hato henderson hlynsson inverted kiki kroes mannsverk mikautadze nice ogc overtal poster rossi sevic shogun steijn taylor text