Transparent
Inloggen
Sluiten

KPMG: Ajax ongeveer 300 miljoen waard

26 mei 2016 19:45

Verslaggever: -

In een onderzoek over de bedrijfswaarde van voetbalclubs in Europa is Ajax door KPMG ingeschat op een waarde tussen 283 en 311 miljoen euro. Daarmee staat Ajax nipt in de Europese top 20, van de overigens slechts 32 onderzochte clubs in Europa. De clubs zijn geselecteerd op traditie, sportieve successen, de resultaten en de schare aan fans in Europa.

Real Madrid en Manchester United zijn volgens het onderzoek tien keer zoveel waard, een kleine 3 miljard euro. Barcelona en Bayern Munchen volgen daar achter.

Bekijk onderzoeksrapport: KPMGTags

kpmg barcelona bayern bedrijfswaarde ingeschat madrid miljard nipt onderzochte onderzoeksrapport schare voetbalclubs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.071 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aarde acteert antony beademen deeltje downforce dwtk einstein fier geloofd heelal higgs koen level lichtsnelheid luigitentorioabc mond natuurkunde nederland omvang ontsnappen ontsnappingsenergie overheid potter racisme tadic theorie tijdreizen toegenomen zzp