Transparent
Inloggen
Sluiten

KPMG: Ajax ongeveer 300 miljoen waard

26 mei 2016 19:45

Verslaggever: -

In een onderzoek over de bedrijfswaarde van voetbalclubs in Europa is Ajax door KPMG ingeschat op een waarde tussen 283 en 311 miljoen euro. Daarmee staat Ajax nipt in de Europese top 20, van de overigens slechts 32 onderzochte clubs in Europa. De clubs zijn geselecteerd op traditie, sportieve successen, de resultaten en de schare aan fans in Europa.

Real Madrid en Manchester United zijn volgens het onderzoek tien keer zoveel waard, een kleine 3 miljard euro. Barcelona en Bayern Munchen volgen daar achter.

Bekijk onderzoeksrapport: KPMG

Tags

kpmg barcelona bayern bedrijfswaarde madrid miljard nipt onderzoeksrapport schare voetbalclubs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey elsimao farioli forbs gaaei gooijer hato kaplan kiki lcv oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sosa sutalo timber traore wijndal