Transparent
Inloggen
Sluiten

Bereikbaarheid ArenAPark bij mogelijke huldiging

5 mei 2016 15:48 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Mocht Ajax zondag 8 mei de landstitel winnen, dan organiseren Ajax en de gemeente Amsterdam dezelfde dag een huldiging op het ArenAPark. De gemeente Amsterdam en de NS vragen supporters rekening te houden met de bereikbaarheid van het ArenAPark voorafgaand en na de mogelijke huldiging.

Bereikbaarheid
Het ArenAPark is op 8 mei goed te bereiken met de fiets, auto en metro. Op deze dag kunt u alleen vanaf de ArenABoulevard het park inlopen. De overige straten aan het ArenAPark zijn afgesloten.

Trein
In verband met werkzaamheden is er beperkt treinverkeer tussen Amsterdam en Utrecht. De wachttijd kan oplopen tot meer dan twee uur. Dringend advies aan reizigers uit Midden- en Zuid-Nederland: kom met de auto!

Komt u uit de richting van Noord-Nederland en Flevoland met de trein, dan wordt u aangeraden uit te stappen op station Duivendrecht. Het is dan nog een kwartier lopen naar ArenAPark. Dit in verband met grote drukte op metrostation Strandvliet en station Amsterdam Bijlmer ArenA.

Metro
Met metro 50 en metro 54 kunt u reizen naar metrostation Strandvliet of Station Bijlmer ArenA. Beide stations liggen op loopafstand van het ArenAPark. De looproutes zijn ter plaatse aangegeven. Metro 50 kunt u nemen vanaf Station Sloterdijk, of als u komt vanuit Amsterdam west en Amsterdam zuid. Metro 54 kunt u nemen vanaf het Centraal Station, of als u komt vanuit het centrum of het Amstelstation.

Parkeren
Er is veel parkeergelegenheid rondom het ArenAPark. Alleen P2 en P6 zijn gesloten. Wel kan gedurende de dag uitgereden worden uit P6. U kunt zelf kiezen of u het uurtarief of het bezoekerstarief betaalt.

Terugreis
Houd op de terugreis rekening met grote drukte op de stations, in de treinen en metro’s. Neem voor uw terugreis hetzelfde station als waar u bent aangekomen.

Dienstregelingen, vertrektijden en eventuele bijzonderheden zijn te vinden op www.gvb.nl of www.ns.nl/reisplanner

Meer op Ajax.nl
Tags

arenapark metro station bereikbaarheid huldiging arena bijlmer gemeente metrostation nederland stations strandvliet trein aangekomen aangeraden amstelstation arenaboulevard bezoekerstarief bijzonderheden dienstregelingen duivendrecht fiets flevoland gvb inlopen landstitel loopafstand looproutes park parkeergelegenheid parkeren reisplanner reizigers sloterdijk straten treinen treinverkeer uitgereden utrecht uurtarief vertrektijden wachttijd west

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom annex berghuis boomen branco elsimao farioli forbs godts halven hato henderson hlynsson jim jong kiki linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst