Transparent
Inloggen
Sluiten

Gemeente: programma bij huldiging start om 18 uur, speciaal vak voor uitfans

3 mei 2016 06:45 - Amsterdam.nl

Als Ajax op zondag 8 mei kampioen wordt vindt er 's avonds een huldiging plaats op het ArenAPark. De gemeente heeft inmiddels meer informatie beschikbaar gesteld over het programma.

Als Ajax op zondag 8 mei kampioen wordt vindt de huldiging 's avonds plaats. De huldiging is dan in het ArenAPark. Dit park bevindt zich aan de ArenA Boulevard tegenover de ArenA, tussen de Heineken Music Hall en de Villa ArenA.

De toegang tot de huldiging is gratis. Op de locatie is plaats voor 80.000 bezoekers. Voor Ajax-supporters in het uit-vak in het stadion van de Graafschap die vanuit Doetinchem terugrijden om de huldiging bij te wonen wordt vooraan het podium een speciale ruimte vrijgehouden.

Het programma zal er als volgt uitzien:
18.00 uur: start programma met muziek
20.00 uur: start huldiging met het elftal
21.00 uur: einde huldiging

Spelregels:
Neem geen glas mee op het terrein. Horecaondernemers schenken ook in plastic bekers;
Vuurwerk is op het evenemententerrein niet toegestaan;
Houd het gezellig, dus geen spreekkoren en kwetsende spandoeken;
In en rondom het ArenApark worden diverse maatregelen genomen voor een ordelijk verloop. De politie gaat uit van een feestelijke bijeenkomst, maar zal waar problemen zijn direct optreden. De politie zet camera's in om bij eventuele strafbare feiten achteraf goed te kunnen opsporen (extra beeldmateriaal), schade vast te kunnen stellen en te achterhalen wie deze schade heeft veroorzaakt;
Houd de weersverwachtingen in de gaten. Neem eventueel een regenjas of poncho mee. Paraplu's zijn niet handig want die beperken het zicht en ze zijn onveilig voor andere bezoekers.

In het ArenAPark zijn extra toiletten en plaskruizen aanwezig.

Meer op Amsterdam.nl




Tags

huldiging arenapark arena gemeente uitfans beeldmateriaal beperken bijeenkomst boulevard doetinchem evenemententerrein feestelijke gezellig glas graafschap hall heineken horecaondernemers kwetsende locatie music muziek onveilig opsporen ordelijk paraplu park plaskruizen plastic poncho regenjas spelregels spreekkoren strafbare terrein terugrijden toegang toiletten uitzien villa vooraan vrijgehouden vuurwerk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos