Transparent
Inloggen
Sluiten

Documentaire Zembla over Ajax

11 april 2000 19:51

Verslaggever: M

Vanavond zal op Nederland 3 bij Zembla om 21:18 uur een documentaire over Ajax te zien. De makers van de uitzending volgden de afgelopen weken de supporters en de directie van de club op de voet, voornamelijk om het grote contrast tussen beide groepen te laten zien.

Zembla sprak o.a. met de voorzitter van Ajax Michael van Praag en de directieleden Frank Kales en Arie van Os. De programmamakers, die bij wijze van hoge uitzondering toegelaten werden in de gelederen van de F-side, interviewden daarnaast enkele supporters uit de harde kern.

Meer op




Tags

zembla documentaire contrast interviewden kales kern makers michael nederland praag programmamakers side toegelaten uitzending

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos