Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Basten en Cohen openen gehandicaptenplatform

14 februari 2003 11:05 - WWW.AJAX.NL

Verslaggever: P.

Voorafgaand aan het competitieduel tussen Ajax en FC Groningen zullen Job Cohen, de burgemeester van Amsterdam, en Marco van Basten het platform voor gehandicapten aan de Noordzijde van de ArenA officieel openen.

Het platform heeft een een oppervlakte van 400m? en biedt plaats aan 60 rolstoelen, inclusief eventuele begeleiders. Eveneens zijn er in de directe omgeving van het platform voor de gebruikers van het platform en hun begeleiders sanitaire voorzieningen getroffen.

Het platform is te zien als de uitvoering van een initiatief van Ajax, de Supporters Vereniging Ajax en de Amsterdam ArenA. De gemeente Amsterdam heeft middels subsidiegelden bijgedragen aan de totstandkoming van deze verbetering van de klantvriendelijkheid van de ArenA ten opzichte van fysiek gehandicapten.

Meer op WWW.AJAX.NL




Tags

arena basten cohen begeleiders gehandicapten gehandicaptenplatform bijgedragen gebruikers gemeente groningen job klantvriendelijkheid middels noordzijde oppervlakte rolstoelen sanitaire subsidiegelden totstandkoming uitvoering voorzieningen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht