Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: 'wij weten zeker dat we kampioen zijn bij vier zeges'

15 april 2016 18:45 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Phillip Cocu zei eerder vrijdag, op de persconferentie van PSV, dat zijn ploeg bij vier keer winst kampioen wordt. En dus werd De Boer (uiteraard) om een reactie gevraagd. ,,Ik zeg alleen dat wij het zeker weten", kaatste hij terug. ,,Als wij vier keer winnen zijn we kampioen. PSV niet. En misschien hoeven we niet eens vier keer te winnen en kunnen we ook nog een keer gelijkspelen.” Ajax koestert een voorsprong van twee punten op PSV.

De Boer bestreed de mening van een journalist dat PSV momenteel eenvoudiger zijn duels tot een goed einde brengt. ,,Wij hebben de laatste tijd ook vrij gemakkelijk gewonnen, alleen tegen Cambuur niet. En PSV had het tegen Willem ll ook lastig. Ik heb gewoon vertrouwen dat wij van elke tegenstander in de Eredivisie kunnen winnen. Dat is geen arrogantie, maar gebaseerd op de kracht van onze selectie. We hebben allemaal goede spelers.”


Meer op Ajax.nl




Tags

boer arrogantie bestreed cambuur cocu eredivisie gelijkspelen kaatste koestert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo topaankoop transferbeleid wijndal