Transparent
Inloggen
Sluiten

AD: Problemen bij contractbesprekingen Pienaar

7 februari 2003 00:47 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: P.

De stroom verontrustende berichten omtrent problemen in de contractonderhandelingen met Rafael van der Vaart, Hatem Trabelsi en Joey Didulica schijnt niet op te houden. Volgens het Algemeen Dagblad is er eenzelfde situatie omtrent 'coming man' Steven Pienaar ontstaan.

De Zuidafrikaan die tot 2006 bij Ajax onder contract staat heeft de bepaling in zijn contract dat hij bij het bereiken van een bepaald aantal wedstrijden aanspraak mag maken op een verhoging van zijn basissalaris. Na onderhandelingen daarover blijkt dat vraag en aanbod dusdanig uit elkaar liggen dat er een impasse is ontstaan. Ajax beroept zich op de veranderde markt en roept iedere betrokkene op 'mee te denken', de zaakwaarnemer van Pienaar onderschrijft dit, maar is echter van mening dat wat Ajax biedt gezien het belang van Pienaar voor Ajax en zijn capaciteiten onaanvaardbaar weinig is.

Ronald Koeman zou volgens het AD de wens hebben uitgesproken in de toekomst meer van dit soort onderhandelingen op de hoogte gehouden te worden.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

pienaar contractbesprekingen aanspraak basissalaris bepaling beroept betrokkene capaciteiten contractonderhandelingen didulica eenzelfde hatem joey koeman onaanvaardbaar onderschrijft rafael stroom trabelsi vaart verontrustende zuidafrikaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht