Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax veruit favoriet voor winst tegen Feyenoord

6 februari 2003 21:42

Verslaggever: M

Bij de bookmakers is Ajax veruit favoriet voor een zege aanstaande zondag tegen Feyenoord. Voor een correcte gok op winst van Ajax wordt 1.78 keer de inleg uitbetaald, voor een gelijkspel 3,3 keer de inleg. Bij winst van Feyenoord wordt de inleg zelfs met vier vermenigvuldigd. Ook in Europa is men dus vrij overtuigd van het klasseverschil tussen Ajax en Feyenoord, ongetwijfeld gestimuleerd door de goede Europese prestaties van Ajax.

Op tal van andere zaken valt tegenwoordig te wedden. Bijvoorbeeld de precieze uitslag, in welke helft meer doelpunten gescoord worden aanstaande zondag (de deskundigen achten de kans groot dat er in de tweede helft meer gescoord zal worden) en hoe de wedstrijd zou eindigen als Ajax Feyenoord bij de start al een voorsprong van 0-1 zou geven.

Beproef nu je geluk bij onze partner Gamebookers.

Meer op
Tags

feyenoord inleg beproef bookmakers deskundigen gamebookers gestimuleerd klasseverschil tal vermenigvuldigd wedden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex avila berghuis bergwijn bertjek boomen chocoladebeen elsimao etv farioli fiorentina henderson inverted janse kiki kroes linkspoot pasveer quido ramaj rensch rulli sevic sosa sutalo traore tweebenig tweebenigheid vojvodina wijndal