Transparent
Inloggen
Sluiten

Amsterdam is voorstander van naamsverandering Arena, wethouder denkt aan herinneringsavond voor Cruijff

24 maart 2016 23:41

Verslaggever: -

Eric van der Burg, wethouder in Amsterdam, heeft bij RTL Late Night zojuist laten weten dat de gemeente er voorstander voor is om de Arena naar Johan Cruijff te vernoemen. De gemeente Amsterdam is één van de aandeelhouders. Ze zullen daarover in gesprek gaan met de andere aandeelhouders. Voor een vernoeming zal sowieso ook de familie van Cruijff akkoord moeten gaan.

De wethouder opperde verder dat het een goed idee zou zijn om een herinneringsavond in de Arena te organiseren om zoveel mogelijk mensen afscheid te kunnen laten nemen van Cruijff. De begrafenis van Cruijff zal in besloten kring plaatsvinden, zo gaf hij aan.




Tags

arena herinneringsavond voorstander gemeente naamsverandering burg kring night opperde vernoemen vernoeming

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos