Transparent
Inloggen
Sluiten

Hoog tijd voor thuisoverwinning tegen Feyenoord

6 februari 2003 21:36

Verslaggever: M

De laatste jaren weet Ajax uit wel te winnen in De Kuip, maar gaat het thuis in de Arena minder goed. De laatste thuisoverwinning in de competitie tegen Feyenoord dateert van seizoen 1998-1999. Toen behaalde Ajax een forse 6-0 overwinning. Daarna volgde twee keer een gelijkspel en ??n keer een nederlaag. Die nederlaag was overigens de enige van de laatste 15 seizoenen, thuis tegen Feyenoord. Het wordt dus tijd dat Ajax thuis de grote concurrent weer eens weet te verslaan. Om inspiratie op te doen kan Ronald Koeman de video van het seizoen 1983/1984 nog eens opzetten voor de selectie. Toen wist Ajax haar grootste thuisoverwinning op Feyenoord te behalen sinds het begin van het betaald voetbal, 8-2.

Meer statistieken van deze wedstrijd: archief

Meer op




Tags

feyenoord thuisoverwinning archief arena inspiratie koeman kuip

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.231 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis boomen branco brobbey calavaro diepgang elsimao farioli forbs hag hato henderson hlynsson inverted kiki kroes mannsverk mikautadze nice ogc pasveer rensch rossi rulli sevic shogun sosa steijn taylor