Transparent
Inloggen
Sluiten

Westerhof ontevreden over vertoonde spel

10 april 2000 20:49

Verslaggever: M

Hans Westerhof was zondagavond na afloop van de wedstrijd Ajax - Sparta (3 - 2) niet tevreden over het vertoonde spel van de Amsterdammers. Ondanks de overwinning heerste er na afloop in de kleedkamer absoluut geen juichstemming. Westerhof had moeite om tijdens de persconferentie een verklaring te geven voor het inspiratieloze spel van zijn spelers.

'Dat proces is moeilijk te verklaren. We begonnen aardig, met een snelle 1-0. Dan denk je dat Ajax er overheen gaat, maar in plaats daarvan geef je het initiatief weg. Ook in de tweede helft tegen negen man was Ajax niet in staat druk te maken. Dat baart me zorgen. Ik kan niet tevreden zijn. De spelers zijn dat ook niet, kan ik vertellen', aldus een zorgelijke interim-coach.

Toch is er geen paniek bij de Amsterdammers, die nog al tijd zicht hebben op het behalen van de Champions League. Westerhof liet weten de eerste paar wedstrijden onder zijn leiding te zien als opstapje voor de belangrijke partijen tegen o.a. AZ, Feyenoord en Vitesse. 'Dan moeten we er staan'.

Meer op
Tags

westerhof baart feyenoord hans inspiratieloze juichstemming opstapje paniek sparta vitesse zorgelijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom annex berghuis boomen branco elsimao farioli forbs godts halven hato henderson hlynsson jim jong kiki linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst