Transparent
Inloggen
Sluiten

Leo Beenhakker kandidaat Hoofd Opleidingen

9 april 2000 21:25

Verslaggever: M

Leo Beenhakker blijkt een van de serieuze kandidaten te zijn om Hans Westerhof, nu tevens interim-coach, het komende seizoen op te volgen als Hoofd Opleidingen bij Ajax. De coach van Feyenoord, die zondag na de nederlaag in de Kuip tegen FC Utrecht (1 - 2) aan het bestuur van de Rotterdammers zijn ontslag aanbood, gaf voor de camera's van de NOS zondagavond toe twee maanden geleden gesproken te hebben met een delegatie van Ajax over de functie Hoofd Opleidingen die deze zomer vacant is door het vertrek van Westerhof naar Willem II.

Sindsdien heeft Beenhakker echter niets meer gehoord van de club uit Amsterdam. Hans Westerhof heeft na de wedstrijd Ajax - Sparta (3 - 2) aangegeven van de interesse van Ajax in Beenhakker op de hoogte te zijn. 'Ik weet dat er contacten zijn geweest met Leo hierover. Beenhakker lijkt me een heel goede kandidaat voor mijn huidige functie'. Het is de vraag of Ajax na de aanstelling van Co Adriaanse als trainer nog steeds interesse heeft in Leo Beenhakker.

Meer op
Tags

beenhakker leo westerhof hans aanbood adriaanse bestuur delegatie feyenoord kuip nos sparta utrecht vacant

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex berghuis bertjek boomen branco elsimao farioli forbs halven henderson hlynsson janse jim jong kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals unuvar veredeld vos weghorst