Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax beslist maandag over Petre en Munteanu; Petre mag blijven?'

26 januari 2003 18:46 - ProSport

Verslaggever: M

Volgens de Roemeense sportkrant ProSport zullen Vlad Munteanu en Ovidiu Petre, de twee Roemenen die de afgelopen twee weken stage liepen bij Ajax tijdens het trainingskamp in Portugal, maandag van Ajax te horen krijgen of ze een toekomst hebben bij de Amsterdamse club. Het duo keerde na het duel in Egypte terug naar hun geboorteland waar ze de uitkomst afwachten. Ze lieten bij aankomst in Boekarest weten dat ze nog geen idee hebben wat Ajax met hen van plan is. Maandag staat er volgens de krant een gesprek gepland tussen de zaakwaarnemer van de spelers, Giovanni Becali, en vertegenwoordigers van Ajax.

Volgens zowel de Roemeense krant als De Telegraaf zal Petre te horen krijgen dat hij een contract krijgt aangeboden voor het volgende seizoen. dat zou niet gelden voor die andere Roemeen Munteanu.

Meer op ProSport




Tags

petre munteanu aankomst becali boekarest egypte geboorteland ovidiu portugal prosport roemeen roemenen sportkrant stage telegraaf trainingskamp vlad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton tsja verrips wereldtopper