Transparent
Inloggen
Sluiten

Sevilla huurt Machlas met optie tot koop

25 januari 2003 21:15 - Sevilla

Verslaggever: M

Het Spaanse Sevilla heeft vanavond bekendgemaakt dat het tot overeenstemming is gekomen met Ajax aanvaller Nikos Machlas. Vrijdag kwam het al tot overeenstemming met Ajax. De Griek zal tot het einde van het seizoen gehuurd worden van Ajax. De Spanjaarden hebben daarbij een optie tot koop bedongen. Als Sevilla die aan het einde van het seizoen licht, zal Machlas tot 2006 aan de Spaanse club verbonden zijn. Het enige dat de transfer volgens Sevilla nog in de weg kan staan is de medische keuring. Als die zonder problemen verloopt zal Machlas maandagmiddag in Sevilla gepresenteerd worden als nieuwste aankoop.

Machlas is als gevolg van de transfer van de spelerslijst gehaald. Hij is daardoor niet meer beschikbaar voor de 'favoriete opstelling' van de Ajax fans. Fans die hem daarin hadden opgenomen zullen een lege plaats aantreffen en hem moeten vervangen door een andere speler.

Meer op Sevilla




Tags

machlas sevilla aantreffen griek keuring nikos spelerslijst verloopt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht