Transparent
Inloggen
Sluiten

Lee: 'Choi mogelijk met Donghyun Kim naar Ajax'

24 januari 2003 21:03

Verslaggever: M

Tegenover de Koreaanse krant Sportsseoul liet zaakwaarnemer Yeungjoong Lee (o.a. ook zaakwaarnemer van Nam-il Kim en Donghyun Kim) weten dat Sungkook Choi mogelijk in de zomer met Donghyun Kim naar Amsterdam verhuist. Lee zei dat op het vliegveld van Seoul wachtend op de vlucht naar Nederland waar dit weekend onderhandelingen met Feyenoord op het programma staan over de transfer van de verdedigende middenvelder Nam-il Kim.

Hoewel de transfer van Sungkook Choi nog niet in zo'n vergevorderd stadium is als die van Donghyun Kim, liet hij weten dat Choi kandidaat is om mee te komen met Kim. Net als vorige week liet hij weten dat er mogelijk ??n tot twee jonge talenten meekomen met de centrumspits Donghyun Kim.
Zie eerder bericht over Donghyun Kim

Sungkook Choi is aanvoerder van Korea U20 en kan zowel op de linkerflank, als aanvallende middenvelder en als tweede spits goed uit de voeten.

Ajax is zoals bekend op zoek naar diverse jeugdspelers voor het tweede elftal.

Enkele homepages van Choi:
http://www.lovesungkook.com/ (officieel)
http://www.choisungkook.com/
http://sunggook.lil.to/

Meer op




Tags

kim choi donghyun lee sungkook centrumspits choisungkook feyenoord homepages korea lil linkerflank lovesungkook meekomen nederland seoul sportsseoul sunggook vergevorderd vliegveld vlucht wachtend yeungjoong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag hato heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos