Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuwe Ticketshop Ajax, geen verkoop meer via Primera-winkels

5 januari 2016 00:06 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Ajax is overgegaan op een nieuw ticketingsysteem. Hierdoor kunnen supporters eenvoudiger wedstrijdkaarten bestellen, zelf kiezen voor welke stoel ze een kaartje willen kopen en het uitzicht in 3D ervaren.

Tegelijkertijd zijn de thuisduels met Vitesse (23 januari) en Heracles Almelo (26 januari) in de verkoop gegaan. De verkoop voor De Klassieker en overige thuiswedstrijden volgen op 11 januari. Voor het bestellen van kaarten kun je hier terecht.

Ajacieden die niet direct kaarten willen bestellen, maar wel in de toekomst, kunnen zich hier registreren. Voor elke Ajacied geldt dat als je je voor 10 januari registreert, je kans maakt op één van onderstaande prijzen.

- Een gesigneerde spelersstoel uit de onlangs verbouwde kleedkamer van Ajax 1

- Een Ajax-shirt met de handtekeningen van alle spelers

- Een Skybox voor jou en negen vrienden tijdens een thuiswedstrijd

- Een ingelijst en gesigneerd wedstrijdshirt van jouw favoriete speler

Seizoenkaarthouders, leden van de Supportersvereniging Ajax en Club Card-houders worden vanmiddag per e-mail persoonlijk geïnformeerd over het ticketingsysteem en het aanmeldproces.

Nu het nieuwe systeem draait is het niet meer mogelijk om bij Primera-winkels kaarten te kopen. Fysieke verkoop vindt alleen nog plaats bij de stadionkassa’s op wedstrijddagen.

Nieuw is ook dat er over alle plaatsen aan de lange zijdes, met uitzondering van de hoofdtribune, kinderkorting en 65+ korting kan worden berekend.

Meer op Ajax.nl




Tags

primera winkels ticketingsysteem ticketshop aanmeldproces almelo gesigneerde handtekeningen heracles hoofdtribune houders ingelijst kaartje kinderkorting klassieker korting overgegaan registreren skybox spelersstoel stadionkassa stoel supportersvereniging uitzicht verbouwde vitesse wedstrijddagen wedstrijdkaarten zijdes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos