Transparent
Inloggen
Sluiten

Korbach zit niet te wachten op Ajacieden

23 januari 2003 18:20

Verslaggever: M

De nieuwe trainer van Sparta Frits Korbach heeft in een opmerkelijk interview op de officiele site van Sparta laten weten dat hij niet zit te wachten op spelers van Ajax. 'Ik zit niet te wachten op spelers uit Ajax 14 of de A1. De spelers uit Ajax 2 die ik wil hebben krijgen we toch niet denk ik. En als we het over samenwerken hebben, dan werk ik liever samen met Feyenoord of PSV.' Naar aanleiding van het huren van Mendes da Silva zou Ajax ??n of meerdere spelers aan de Rotterdammers verhuren. Ajax had echter tot nu toe geen geschikte kandidaten beschikbaar die ook interesse hadden. Van Korbach hoeft het dus blijkbaar allemaal niet.

Meer op




Tags

korbach sparta feyenoord frits mendes opmerkelijk silva

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.231 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bertjek boomen branco brobbey calavaro diepgang elsimao farioli footballanalyst forbs hag henderson hlynsson inverted kiki mannsverk mikautadze nice ogc overtal pirlo poster rossi sevic shogun steijn taylor text