Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: 'te vroeg voor contractverlenging Witschge'

21 januari 2003 13:49

Verslaggever: HN

Ronald Koeman en Leo Beenhakker weten nog niet of ze doorgaan met Richard Witschge. Het contract van de 33-jarige middenvelder loopt na dit seizoen af. Witschge liet in het weekblad Sportweek weten dat hij graag nog een seizoen bij Ajax blijft. Koeman is tevreden over de geboren Amsterdammer maar vindt het nog te vroeg om de directie te adviseren om zijn contract te verlengen. Met Maxwell en het onlangs aan de selectie toegevoegde talent Wesley Sneijder heeft Ajax twee talentvolle linkshalfs. Koeman laat het wel of niet verlengen van het contract van Witschge afhangen van de ontwikkeling van deze spelers.

Meer op




Tags

koeman witschge beenhakker leo linkshalfs maxwell sportweek weekblad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper