Transparent
Inloggen
Sluiten

Heerlijk Avondje bij Ajax: 5-2 op Heerenveen

5 december 2015 22:35

Ajax heeft voor de derde keer op rij in een thuisduel een ruime zege weten te behalen. Dit keer ging Heerenveen met 5-2 over de knie. Na een heerlijke eerste helft was het al 3-0 voor Ajax.

In het eerste kwartier speelden de Friezen nog goed mee. Daarna maakte Ajax er een fraaie eerste helft van. Eerst was het Viktor Fischer due na een goede combinatie de 1-0 wist binnen te schieten. Vervolgens kon Milik afronden voor de 2-0. De derde was voor Younes na een slalom door de verdediger van de Friezen.

Vlak na rust deed Heerenveen iets tegen. Het was Mitchell Te Vrede die hoop terug bracht bij de Friezen. Ajax stelde vervolgens al snel orde op zaken. Het was opnieuw Fischer die doeltrof. Nadat Milik een penalty hoog over had geschoten was het aanvoerder Klaassen die voor de 5-1 zorgde. Ajax gaf daarna Heerenveen nog een cadeautje. In een poging een corner te voorkomen gaf Cillessen de bal aan Te Vrede die daarmee in een leeg goal zijn tweede van de avond kon binnenschieten.




Tags

heerenveen fischer milik vrede afronden binnenschieten cadeautje doeltrof due fraaie poging slalom viktor younes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper