Transparent
Inloggen
Sluiten

Cruijff geeft Ajax op

16 november 2015 03:35 - Telegraaf.nl

Johan Cruijff legt zijn rol als adviseur bij Ajax neer. Dat laat Cruijff optekenen in zijn column van vandaag in de Telegraaf. De kop van het stuk: 'Ik stop ermee'. Cruijff: "Al jarenlang stel ik vast dat de kern van mijn visie niet binnen Ajax wordt uitgevoerd. Daar komt bij dat ik steeds sterker het gevoel heb gekregen dat dit bewust gebeurt. En aan spelletjes doe ik niet mee."

Het zijn vooral bestuurders die de zwarte piet krijgen van Cruijff - met name Van Wijk, Duivenbode en Hennie Heinrichs. Cruijff constateert dat zijn visie wordt onderstreept, maar niet wordt doorgevoerd. De vijf spelers (Bergkamp, Van der Sar, De Boer, Jonk en Overmars) krijgen geen kritiek, maar worden opgeroepen met elkaar te praten. "Zorg dat het in orde komt. Alleen zal dat niet meer onder de paraplu van het Cruijff-plan gebeuren, omdat mijn naam er niet meer aan vastzit."

Meer: Telegraaf.nl

Meer op Telegraaf.nl




Tags

telegraaf bergkamp boer column constateert duivenbode heinrichs jonk kern optekenen overmars paraplu sar uitgevoerd vastzit wijk zorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal