Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax brengt te weinig voor noodzakelijke overwinning: 0-0

5 november 2015 20:52

Thuis tegen Fenerbahce is Ajax er niet in geslaagd om de noodzakelijke zege binnen te halen. Ajax kon tegen de Turken in een matige wedstrijd het verschil niet maken. Fenerbahce speelde mannelijker en daar had Ajax het moeilijk mee.

De eerste helft ging gelijk op. Ajax probeerde het voetballend op te lossen, maar had een hele moeilijke kluif aan de tactisch beter opererende Turken. De tegenstander gooide daarbij meer fysieke overtuigingskracht in het spel waar Ajax het lastig mee had. Echte kansen waren er voor rust nauwelijks te noteren.

Na rust was Fenerbahce de gevaarlijker ploeg met kansen voor Sen, Fernandão en Kaldirim moeten scoren. In de slotfase kwam Ajax nog een paar keer goed door. Het was echter te weinig om de zege alsnog af te dwingen.




Tags

fenerbahce fernandao gooide kaldirim kluif mannelijker noteren opererende overtuigingskracht sen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton tsja verrips wereldtopper