Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Halst per direct naar Vitesse

9 januari 2003 22:12

Verslaggever: M

Opnieuw is een van de 'overbodige' spelers bij Ajax vertrokken. Jan van Halst maakte vanavond op een persconferentie in Arnhem bekend per direct over te stappen naar Vitesse. Hij tekende een contract voor anderhalf jaar. De 33-jarige middenvelder was bij Ajax op het tweede plan geraakt. Speeltijd zat er voor hem onder Ronald Koeman niet meer in. Toen Vitesse interesse toonde was de overgang snel geregeld. Van Halst bedankte Ajax op de persconferentie voor de medewerking aan de transfer.

Van Halst is daardoor ook niet meer beschikbaar voor de 'favoriete opstelling' van Ajax. Fans die hem daar nog in hadden staan zullen nu een open plaats zien in hun elftal, welke ze opnieuw in kunnen vullen met een andere Ajacied.

Meer op




Tags

halst vitesse arnhem koeman overbodige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper