Transparent
Inloggen
Sluiten

Vermoedelijke opstelling Ajax: 'Van der Hoorn, Schone en Sinkgraven in de basis. Milik op de bank?'

28 oktober 2015 06:56

Verslaggever: -

Frank de Boer stelde dinsdag dat hij voor het duel tegen Feyenoord op Jasper Cillessen na zijn sterkst beschikbare elf zal opstellen. Reserves een kans geven is er dit keer niet bij. De Boer gaf aan dat er nauwelijks wijzigingen zullen zijn. "Ik vind deze wedstrijd te belangrijk om veel jongens die niet zoveel ritme hebben de kans te geven. Ik heb het gevoel dat het basisteam steeds dichter bij elkaar komt. Dat wil ik zoveel mogelijk behouden."

Toch zal hij op diverse posities een andere invulling aan de basis moeten geven. Achterin dient hij Jairo Riedewald te vervangen, die rust krijgt. De linksbenige Nick Viergever is dit seizoen de normale vervanger, maar volgens De Telegraaf lijkt Mike van der Hoorn, mede vanwege zijn lengte tegenover Michiel Kramer, de logische keuze. ook het Algemeen Dagblad is die gedachte toegedaan en plaatst Van der Hoorn in de vermoedelijke basis.

Op het middenveld moet de Ajax coach het wegvallen van Davy Klaassen oplossen. De Telegraaf noemt Lasse Schone en Daley Sinkgraven als opties. Tegen Vitesse ging het met Ajax goed met Schone op het middenveld. Het is volgens de krant echter de vraag of Anwar El Ghazi zal starten na zijn griepje. In dat geval zou Schone ook als rechteraanvaller belangrijk kunnen zijn. De krant verwacht Milik zo goed als zeker nog niet in de basis. Het Algemeen Dagblad gaat er wel vanuit dat Milik zal starten. Zij denken dat Schone de rechtsbuiten zal zijn en Sinkgraven op het middenveld komt.




Tags

schone hoorn milik sinkgraven boer telegraaf basisteam feyenoord ghazi griepje jairo kramer michiel plaatst rechteraanvaller reserves riedewald sterkst toegedaan viergever vitesse wegvallen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht